lördag 28 maj 2011

Lördagseftermiddag


Lördag=Lögardag=Tvätta-sig-dag
Vi tvättar oss ofta - alla dagar, men kanske liiiite extra på lördagarna. Man måste ju vara snygg och pråper när man skall ha lördagsmys. Och så är det ju lögarmys också. Det gosigaste som finns är ju när någon tvättar en!
 
Hoppas att ni alla får en härlig lördags-/lögardagskväll! Med en massa mys, tvätt och gottisar.

nosgos, myspys och buff
Photobucket

6 kommentarer:

 1. Det ÄR verkligen nåt extra när nån annan tvättar en. Helt rätt med lördagsmys! Med människor som ska stanna hemma, inte rymma! Kur och burr.

  SvaraRadera
 2. Här ska det bli BUS för hela slanten , eftersom mina 2-benta varit på rymmen hela dagen nu igen !!!
  Mys på er !

  SvaraRadera
 3. Jag kommer inte ihåg riktigt hur det känns när någon annan tvättar mig, utom när 2-beningen som bor hos mig, badar mig, vilket är hemskt. Som tur är stretar jag emot våldsamt så det händer inte sååå ofta. Mamma gjorde det, men det är så längesedan så det kommer jag inte ihåg.
  Daghunden har varit här idag, fast det är lördag!! Han har gått hem nu - skönt för han är så fjantig.
  Nospussar från Queen Shiva

  SvaraRadera
 4. Mjau så söta ni är och så stiliga ni blev. Renligheten är det viktigaste, Ja i synnerhet när det är helg. Då vill man verkligen vara fin för sina nära och kära, kurr kurr.

  God natt och sussa gott, NosPuss! :)

  SvaraRadera
 5. Stationskatterna - jooo, visst är det så att människor skall stanna hemma och inte rymma så där som Den Rymningsbenägna gör

  Kjelle Bus - haha, hoppas att du busade ordentligt!

  Queen Shiva - det ungefär som när människor klappar en, fast bättre. Ummm så mysigt! Och det har INGENTING med människobad att göra. Hemska tanke!!! *fräser åt den hemska tanken. Fjantiga daghundar skall hållas kort! Liksom gläfsande och ylande grannhundar. Vi är väldigt bestämda på den punkten.

  Felix - tack!! Japp, renlighet är en dygd. Eller nåt sånt. Vi behöver i alla fall inte köpa någon dygd - för vi gillar att tvätta oss.

  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar

  SvaraRadera
 6. Vilken fin bild på er och så bra att ni hjälps åt med pälsputsandet. Det KAN ju vara lite besvärligt att komma åt överallt utan att vrida huvudet ur led :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera