fredag 6 maj 2011

Jo, nu är det dags att rymma igen :-(

Joho, det är det hon skall göra, lillie. Rymma. Hon ska till ett sjukt hus med människorvettisar och de tänker skära lite eller nåt sånt. Och vi får inte följa med. Hur tror hon att hon skall må bättre om vi inte är där? Vem skall spinnheala? Vem skall massera? Vem skall nosbuffa och spinna-i-örat? Vansinne är vad det är! *djupa suckar

Det blir nog ingen blogg förrän hon kommer hem igen *ännu djupare suckar. Vännerna B och S kommer hit, men de har inte riktigt fena på det där med bloggandet och vi hinner inte lära dem knepet att öppna locket på datorn. Vi får höras när Den Rymningsbenägna kommer hem igen.

Vi hoppas att alla som skall träffas hos Sippo och Tindra får det jättetrevligt och att alla kramas från lillie och gosar extra med Tindra och Sippo från oss.

nosgos å gottisar, buff å sånt

Photobucket

10 kommentarer:

 1. Mjau, så där kommer det bli för mig också. Min matte kommer att rymma imorgon kväll, morr. Mjao, hon tänker inte på att jag kanske är typ lite mörkrädd, hm... tänk inte på mig...

  Mjau, synd att vi inte kan få tillgång till deras datorer undertiden dom är borta. Men vi ses snart här, kurr kurr.

  Ha en fin kväll, NosPuss! :)

  SvaraRadera
 2. Det här luktar konspiration lång väg!!! Tror du de skall till samma sjuka hus?? rymmer de tillsammans??? :-O här skall det talas allvar med Den Rymningsbenägna!!!

  nosgos, gottisar, buff å sånt
  M&K

  SvaraRadera
 3. Rackarns också att lillie ska ut på+ vift igen. Det låter inte alls kul att någon ska skära i en, så varför ska hon rymma egentligen? Glöm inte att ge noggranna instruktioner till B och S. Sladetti varje dag! Kurr och burr.

  Ps. Vi önskar lillie lycka till. HUR ska hon klara sig utan ert buffande och kurrande?

  SvaraRadera
 4. Jag fattar inte heller varför ni inte får följa med till det sjuka huset och trösta Lillie efter att dom karvat i henne ?!
  Hoppas det går bra för Lillie !!!
  Ni måste ju lära B o S att blogga , det går ju inte att vara utan er i flera dar ju !!!
  Nosbuffar :)

  SvaraRadera
 5. Ojojoj, ni måste nosbuffa och spinna i örat jättemycket innan hon åker så att hon har lite lager med sig till sjuka huset.
  Jag kommer att längta jättemycket efter att få läsa bloggen igen.
  nospussar Queen Shiva

  SvaraRadera
 6. Oj då. Men hon kommer nog hem snart igen och då får ni ägna all tid åt att kurera henne!

  Vi håller alla tassar och tummar för att allt går jättebra

  Nosgos

  SvaraRadera
 7. Man rymmer nog inte frivilligt till ett sjukt hus så vi tror att matte kommer hem igen så fort hon bara kan. Hoppas att det är något helt okattplicerat som människovettisarna klarar i en tass... mjau, jag menar handvändning.
  Vi håller tassar och tummar för matte!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 8. Låter läskigt att de ska skära eller så i Lillie.Och vad jobbigt att ni inte får vara med och heala och tassa och spinna. Hoppas att Lillie kommer hem fort igen. Nosbuff

  SvaraRadera
 9. Mina små hälsar att det enda som är bra med att ha en matte på sjukhuset är att hon skämmer bort en så fort man kommer hem, man kan få hur mycket gott att äta som helst :)

  Hoppas det går bra på sjukhuset och att matte är hemma igen och mår bra snart.

  SvaraRadera