tisdag 24 maj 2011

Ujujuj

Som det blåser ute!! Vi är lite oroliga för att berget skall blåsa bort! Det vore synd. Fast lite roligt är det också. Inte att berget kanske blåser bort, utan att det blåser omkring så mycket roliga saker därute. I synnerhet Kajsa flyger mellan fönstren för att inte missa något. Maurice har tröttnat på alla blåsta saker därute och dragit sig in till lillie i sängen. Hon har inte sovit så mycket i natt, så han tänker spinna henne sömnig nu. Det är skönast att sova på morgonen och förmiddagen, i synnerhet efter några timmars bus och blåsta-saker-jakt i fönstren.

Om berget inte blåser bort skall vi tassa runt och hälsa på er lite senare idag. Tills dess får ni ha det så bra!
nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
Photobucket

11 kommentarer:

 1. Här blåste det igår, idag har det lugnat sig lite fast det började regna istället...

  SvaraRadera
 2. Här blåser det också och regnar, så jag stannar inne och tittar ut på alla bilarna på gatan istället. Det är kul. Ibland kommer det stoooora bilar, som liksom blinkar till mig med sina stora gula ögon. Själv har jag gröna ögon.
  Hoppas försiktigt så lillie kan sova gott.
  Nosbuffar från Queen Shiva

  SvaraRadera
 3. Här blåser det alldeles förfärligt oxå :(
  Jag fick så mycket frisk luft när jag satt i det öppna fönstret en stund att det räcker resten av veckan :)

  SvaraRadera
 4. Morgongos och sömn är riktigt mysigt. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Visst är det spännande när det yr runt saker i luften i väldig fart! Spännande att hoppa från fönster till fönster för att se om något hastighetsrekord i blåsta saker slås. Ha det bra, ni med. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Husse tycker inte vi är kloka.
  Ju mer det blåser, ju roligare tycker vi det är att vara ute.
  Råttisar på er med! ;-)

  SvaraRadera
 7. Mjau, snacka om Blowin' In The Wind. Var försiktig sa att ni inte blåser iväg *kattblink*

  Mjau, passa på att mysa så mycket ni kan, det är den bästa kärleken, kurr kurr.

  Natti Natti, hoppas att ni kan sova så gott, NosPuss! :)

  SvaraRadera
 8. Renee - busvädret har fortsatt hela dagen. Nu är Kajsa VÄLDIGT trötter. Det tär på krafterna att jaga blåsta saker utanför fönstren, den saken är klar!

  Queen Shiva - vi är nog inte så försiktiga när vi skuttar i sängen. Petnoga varelser skulle nog t o m kalla oss för våldsamma... Men lillie har inte tillåtelse att vara petnoga... Vi ser inte bilar här uppe - eller det gör vi, men de är så långt borta att vi bara ser gula lysen. Som ett pärlband från Stockholmsvägen...

  Kjelle - vi tror inte det är nyttigt med så mycket friskluft. Det får vara måtta på allt. Tur att du har matte i snöret när du går ut. Då blåser du i alla fall inte bort...

  Dui och Deco - mmm, vi snarkar bäst på förmiddagen! :-)

  Findus, Isak och Rasmus - har ni firat Findus ordentligt nu? Så synd att matte inte hittade Bambu Bitt! De kan sälja citroner och applesiner, men inte bambu bitt i affärer! pfffft. Skandal är det!!! Hoppas inte fläskfilén blåste bort i alla fall!

  Måns & Max - vi håller nog med husse... Är ni inte rädda för att blåsa bort? Att bli utan både morrhår och öron och svans???? Ni kanse blåser hela vägen till Kattmandu??!!!

  Felix - tack! ha det så mysigt du också och akta dig för att blåsa bort du också! *fniss

  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar till er alla
  M&K

  SvaraRadera
 9. Mjau, ska bara säga också att min blogg krånglar nu, morr, så jag tar nya försök ev. på måndag. Jag och matte tar helgen nu, kurr kurr.

  Ni får ha en underbar fin helg, massor med NosPussar till er! :)

  SvaraRadera
 10. Morgongos ligger definitivt på min Mesta myset-topplista. Och sedan vet man att en härlig frukost väntar, med lite extra godbitar från mattes bacon och ägg-tallrik... :D
  Tassklappar

  SvaraRadera
 11. Felix - hoppas att bloggen mår bättre på måndag. Det är bättre att ta en paus än att reta upp sig så morrhåren krullar sig på att bloggen inte funkar...

  Frasse - bacon och ägg??? Kan man äta bacon och ägg???!!! *stora ögon. Hmmm Är det gott? Kajsa kan äta liiiiiite skinka ibland om hon får "stjäla" det, Maurice tar skinkbiten i munnen i bästa fall, men spottar sen ut den. Men bacon? Får be lillie steka bacon så vi kan testa om det är gottit.

  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  M&K

  SvaraRadera