lördag 19 februari 2011

Bara Maurice har koll!

Suck - lillie sitter med hörlurar på med dånande trummor och skrikande gitarrer i. Isch. Kajsa skuttar runt och jublar för att hon just varit med och vunnit i Torstens (gourmetkatten, ni vet) tävling. Pfffft. Bara för att hon ser en snygg ung grabb så blir hon fnoskig... Äsch!

Det är alltså bara jag som håller ställningarna här. Vad skulle de göra utan mig? Gå under, förmodar jag. Skuttandes och headbangandes. Men under hade de gått!

Det sitter en massa småpippisar på balkongen - de jäklarna är inte ens rädda för mig! Trots att jag visat vilka stora huggtänder jag har. Kanske har de solen i ögonen... Ser man mindre ut i ett soligt fönster? Hmmmm. Kanske småpippisar inte ser genom fönster så bra...

Lite kurrar allt magen... Gäääääääsp. Ett mellanmål innan förmiddagstuppluren är aldrig fel!
Ha det!
Tassen
Maurice =^_^=


5 kommentarer:

 1. Tur att de har dig, de skulle inte klara sig annars. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Nu tycker jag att den där Maurice är en riktig gnällkatt....Har du en sådan dag idag..jag trodde det bara var vi med honkön som kunde bete oss så. Har du lugnat dig nu...jaha det var väl för väl det. Lillie har slutat headbanga och kajsa har skuttat färdigt....trodde väl det med, då kan du spinna vidare i texten, men du...låt det rinna av dig nästa gång....mjauuuu/Fkn T med bihangen Kung Sigge och han den där stora 7 kilos katten Röde Ragnar

  SvaraRadera
 3. Tror bestämt att småpippisarna måste vara bländade av solen som speglas i fönstret. Annars hade de väl tappat fjädrarna, minst, av att se dina huggisar. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Det hade varit gott med en fjäderkotlett till mellanmål.... mums.

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. Dui och Deco - jaaa, det är allt e himla tur det!

  Caja - pffffft! :-P Fast hälsa Frk T, Kung S och RR! (7 kg??? wow, han blir STOOOOR när han vuxit färdigt om några år!!)

  Findus, Isak och Rasmus - vi tror nog det med. I alla fall så hoppas vi det...

  Nea - mmm, jamarns gott faktiskt! Tror vi i alla fall. Vi har aldrig smakat... Men de SER ju alldeles delikattiata ut!!

  SvaraRadera