torsdag 10 februari 2011

Sabla busväder!

Det är ett riktigt busväder ute! Snön yr, det blåser så hårt att hela huset skakar och det knakar oroväckande i ekarna och kastanjerna utanför. En asp blåste ner (lillie säger att det var fel asp - hon vill att asparna som döljer vättern på sommaren skall falla) i natt och det är nog flera skator och kråkor som blivit hemlösa. Det ser ut att fattas skatbon i björken i alla fall...

Kajsas tassar verkar fungera idag igen (pussar på öronen kan tydligen göra ortopediska underverk) och hon knatar runt på sina taxben och vallar en pingisboll och behöver inte bäras omkring som en pälsklädd påse med nötter.

Frukosten är överstökad - bullar i sås (Maurice hann slicka i sig nästan all sås innan Kajsa hann börja - tur att hon gillar bullarna...).
















(fungerande vit tass)


Tassen och nosbuff!

8 kommentarer:

 1. Då är det er tur att vara i blåsväder nu - det var hos oss i Skåne nyss och då blev matte sur, för det är inte kul att cykla till jobbet när det stormar.
  Mjau, så gott det låter med köttbullar, det är inte många godbitar jag får nuförtiden. Men så har jag också blivit smalare!
  Skänt att Kajsa kan stå på egna tassar igen!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 2. Här blåser det inte så mycket, men det har varit en riktig snöyra ute. Just nu kan man jaga blöta snöflingor som långsamt glider nerför fönsterrutan. Vore det elakt att önska er lite mer storm? Så att "rätt" asp kan blåsa omkull? Tycker ni ska patentansöka om er alternativa behandlingsmetod för bentrötthet. Öronpussar låter mycket trevligare än medicin! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Skator och kråkor kan jag INTE tycka synd om - jamrans retstickor!
  Vad bra att Kajsa inte har ont mer. Bra att veta hur man blir botad om det skulle hända mig.
  Håller med Maurice - det är såsen man åt!

  SvaraRadera
 4. o så bra att tassarna fungerar igen! Inte bra med o-fungerande tassar....Här har oxå varit busväder. Det har blåst och kommit ner en massa vitt igen.

  SvaraRadera
 5. Skönt att vara hemma då. Det är riktigt uschligt ute, massor med vitt som kommer och blåst. Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Jag och mina fyrbeningar tassar in för att ge puss och kram till er alla tre/caja

  SvaraRadera
 7. Gunilla och Frasse - cyklar Gunilla när det är snöstorm och ishalka???!!!! Går det???!! Brrrrr! lillie hälsar att det FINNS bullar i sås som är "light", fast hon har glömt vad de heter. Det KAN ha varit den royala kaninen som gör dem, eller hills (*tviii, spotta, fräsa). Eller Bon-någonting-som-vi-glömt.

  Findus, Isak och Rasmus - himla bra idé det där. Vi kanske kan bli stenrika på vår ortopediska puss-på-öronen-metod (OPPÖ-metoden). Då skall vi bjuda ALLA katthemskatter på kokt torsk till frukost varje dag!

  Gustav - visst är skator, kråkor och måsar eländiga!! Maurice retade en utanför fönstret en gång och den attackerade. Flög rakt in i fönstret så ena rutan sprack! Nedrans skata...

  Maya - *nickar, du har så rätt så!

  Dui och Deco - det där vita är rätt irriterande, för det är svårt att övertala lillie till att koka torsk utan anledning när hon är sur. Och hon blir sur när det är vitt, blött och kallt ute.

  Caja - vi pussar, kramar och buffar tillbaka! (Ja krångelfian Kajsa varken pussar, kramar eller buffar på Ester förstås, men hon är ju som hon är, Kajsa.)

  SvaraRadera
 8. Här har det oxå blåsit en massa åh regnat som bare den , så nu är allt det vita borta.
  Vilken tur att Kajsas tassar fungerar igen. Det lät lite besvärligt för er 2-benta att balansera både med kaffe , katt o käpp :)
  Kuligt att ni hittade in till mig !
  Åh lämnade ett par rader så jag kunde komma o kika in på er trevliga sida :)
  Kurr , Kurr !

  SvaraRadera