fredag 4 februari 2011

Gäääääsp!

Gääääääääääsp!!! Vi är fortfarande lite trötta efter alla frågorna igår! Och lillie går det inte att prata med, hon fräser som en... som en... jaaaa, som en katt. För hon skulle gå på Megadeths och Slayers konsert i Stockholm säger hon. (Vadå??? Utan att fråga oss om lov???!!!!) Nu har banden ställt in spelningen i Stockholm för att göra en extra spelning i Oslo istället. Vi bryr oss inte. Vi gillar inte Megadeth och Slayer något vidare. (Vi är inte intresserade av någon musik.) Fast... vi tror inte att det är läge att be om mer sås nu... Suck och stön! Det är inte klokt vad vi står ut med, bara för att vi råkar vilja ha husmänniskor...

Ute snöar det något alldeles förskräckligt. Och blåser. Gäsp. Det kanske är dags att kolla att snön och blåsten går rätt till?! Tillbaka till fönstret Kajsa! Själv tänker jag dra mig tillbaka till elementet...

Tassen!!
Maurice

8 kommentarer:

 1. Lite synd om lillie förstås, om det är något hon sett fram emot. Fast musik? Näää, inte så lockande. Om det inte är en tjusig kattaria som ekar i badrumskaklet, förstås. Här yr snön nästan vågrätt utanför fönstret. Vore skojigare om det var fjäderkotletter istället. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. mjaauuuuu...Kung Sigge, Fröken T, Röde Ragnars (och ..viskar...hunden ester) matte här...

  Ester är inte farlig ni behöver inte vara rädda för henne, hon kan tvätta pälsen till er om ni vill ;-)

  Har precis läst ditt..förlåt..ert förra inlägg och jag skrattade så att tårarna rann....

  Om vi någon gång ses IRL så lovar jag att ha en burk tonfisk med till er...passar det herrn och frun??? någon speciell sort kanske...i vatten eller olja??

  Kram och klapp i pälsen/caja

  SvaraRadera
 3. Lika bra att sova en stund när det är sådär..Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Var det som här?
  Att det vita försvann lika fort som det kom ner, eller ligger det ushliga kvar?

  SvaraRadera
 5. Findus, Isak och Rasmus - lillie hälsar och säger "tack - det var skönt att NÅGON tyckte synd om mig..." Fjäderkotletter är MYCKET roligare än snö, den saken är ju klar!

  Caja - Vi är inte rädda för hundar här. Vi - i alla fall Maurice - gillar hundar helskarpt. Kajsa är inte imponerad av hundsläktet, direkt och brukar sätta en klo i näsan på den hund som är för närgången. Vi ser fram emot tonfisken! (Det går bra med kokt torsk också! Icke utrotningshotad torsk.) Och lillie säger att hon helst vill träffa dig och ger blanka tusan i tonfisken.

  Dui och Deco - ja visst är det! I synnerhet på elementet!! Jag delegerar gärna kollifierandet till Kajsa...

  Max och Måns - näääeee, det vita tar aldrig slut här! Vi är ju inte ute, så egentligen bryr vi oss inte om det, men ju mer snö det är, ju surare blir lillie och det är inte lätt att få en sur lillie att koka torsk. Jag säger bara det... (Fast idag jagade hon och fällde en grön burk sheba. Med sås.)

  fridens - tassen!
  Maurice

  SvaraRadera
 6. Jag bryr mig inte heller ett smack om musik. Inte sån musik i alla fall, som jag tror matte menar. Muspip gillar jag, om det är musik? Ni får väl spinna och kurra litet extra, det brukar få våra människor på bättre humör. Då kanske ni till och med kan tilldelas litet sås?

  SvaraRadera
 7. Gustav - jodå, sås och gelé dyker upp med jämna mellanrum. Lite långa mellanrum bara... (Finns det verkligen inga burkar eller påsar med BARA sås?????) Vi ser fram emot din språklektion i kattiska som handlar om KOKA TORSKEN och ÖPPNA TONFISKBURKEN NUUUUUU!!!!
  Tassen!
  Maurice

  SvaraRadera
 8. Caja - glömde visst... Tonfisken - helst skall det vara Abbas tonfisk i vatten. Inte olja (*spotta fräsa, skrubba tungan à la Tom Hanks i "Big") Fast det funkar med andra märken också. I värsta fall...

  Hälsa Kung Sigge, Fröken T, Röde Ragnar från oss. Och hälsa Ester från mig! (Kajsa skall alltid krångla när det gäller hundar...)
  Tassen!!
  Maurice
  ps. lillie hälsar att hon hellre vill had en Caja än en tonfisk. Eller torsk.

  SvaraRadera