fredag 11 februari 2011

Mera bus och fyra pyskologiska tassar

Fortfarande busar vädret där ute! Vi börjar tröttna nu - yrsnö är inte SÅ roligt, att man kan roa sig med det flera dagar i sträck... lillie vill att det skall lugna ner sig, för mjölken är slut.

Hon - lillie - har fått epost från några som undrar över varför hon inte tar Kajsa till vetten när hon har ont i tassarna. Hmmm. Kajsa har inte ont i tassarna. Kajsa har pyskologiska tassar. Liksom så många andra katthems-/barnhemsbarn har Kajsa separationsångest. När lillie kommer hem efter att ha varit borta för många timmar (fler än 3) så behöver Kajsa bäras runt på och bli pussad på öronen. Ju längre hon varit borta, desto längre tid tar det innan Kajsa anser att hennes pyskologiska tassar fungerar igen och kan gå sälva.

Nu skall 4 pyskologiska och 4 alldeles opyskologiska vita tassar gå ut i köket för att se till att de får bullar i sås till frukost!

Tassen och nosbuff!

8 kommentarer:

 1. Det är ju bra när det fungerar med öronpussar och att bli buren på. Noabuff

  SvaraRadera
 2. Jag inte börjar tröttna, jag är urless på snö nu. BORT!
  Världens bästa mirakelmedicin - öronpussar!

  SvaraRadera
 3. Dui och Deco - visst är det en mirakelmedusin. Ungefär lika bra som Pippis krumelurpiller!

  Gustav - du låter som lillie har gjort sedan första snön föll...

  Egentligen bryr vi oss inte så mycket om det, mer än att det finns mer att titta på de andra årstiderna förstås. Men för dig som måste ta hand om allt ute, så är det förstås riktigt eländigt.

  SvaraRadera
 4. mja, jag måste ju jama att jag bryr mej inte så mycket om det vita eftersom jag inte tycker så där jättemycket om att vara ute om inte den där stora varma gula lampan är tänd vill jama och det är grönt under fötterna och alldeles lugnt och vindstilla...
  Det där med öronpussar har jag inte prova på så det vet jag inte hur det är - men det är rätt skönt att bli buren på. *nosbuff*

  SvaraRadera
 5. Öronpussar och myspys är alldeles säkert det bästa mot pyskologiska tassar! Bullar i sås låter gott till frukost, men det ska vara mycket sås, för då är det godast. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Såsen är ju viktigast!!! Det tycker i alla fall Maurice. Han tycker det är bortkastat med matbitar i såsen. Tar man bort matbitarna så är det bara sås (eller gelé) i påsen och det vore naturligtvis det allra bästa. Mat är torrfoder. Tonfisk, kokt torsk och sås är godis. Och borde serveras oftare!!! Och i större portioner!

  SvaraRadera
 7. Känner igen det där, själv hade jag psykologiskt urinrör ett tag. Jag var helt enkelt rädd för att gå på lådan efter alla vettis-besök. Så ibland hjälper nog öronpussar och bärande bättre än vettisar :-)
  Ha en härlig sås- och bullhelg!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 8. Nämen lilla gumman Kajsa då.

  Skönt att veta att det inte är något fysiskt fel på tassarna. Så länge 2beningen inte har något emot att bära så. :D

  Nosgos

  SvaraRadera