söndag 27 februari 2011

Saker som försvinner å sånt.

Vi har lagt sockincidenten bakom oss nu. Vi fick torsk till frukost och då kan man ju vara lite överseende. Dessutom så har BÅDA sockarna försvunnit. Kajsa välte tvättkorgen för att kolla om de låg där, men icke sa Nicke. Saker som försvinner BRUKAR hamna i tvättkorgen. Kanske de gömde sig i den förbenade jamarns byrålådan. Den har Maurice inte lyckats klura ut hur man öppnar än. Det borde vara lag på att saker bara får läggas i skåp och lådor som Maurice kan öppna.

Det är en alldeles perfekt söndagseftermiddag här - vi har sträckt ut oss i sängen (en ovanpå täcket och den andra under) och tänker nog stanna här tills det blir dags att jaga varandra i natt, någon gång vid 2 - 3-tiden, sisådär.

Ha det gott vänner!
Tassen, buff, kurr och sånt!

ps - hörde ni att Nikita hittat en människa att adoptera?!!! Åh så skönt för henne! För att inte tala om hennes nya husmänniska!! Hoppas bara att hon fortsätter att blogga!! Nikita alltså.

tassen igen!
Maurice & Kajsa

6 kommentarer:

 1. Verkar vara en utmärkt plan för eftermiddagen och kvåällen! Visst är det kul att Nikita äntligen har hittat sin matte. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. visst är det konstigt med sockar som bara försvinner?! det gör dom här med, men bara en - den andra finns alltid kvar

  SvaraRadera
 3. ALLA lådor och skåp borde kunna öppnas av kissar! *stampar med tassen* Passa på att vila så ni är pigga till kattfnattsracet inatt. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Här beror antalet försvunna sockar på vem som sätter tänderna i dem först, säger lillie (*fnys): om tvättmaskinen får tag i sockarna äter den upp en. Får vi tag i sockar försvinner flera par på en gång... pfffft!

  Maurice är himla bra på att öppna skåp och dörrar, men lådor är svårare. Och dörrar som lillie låser och plockar ur nyckeln ur. Eller dörrar som hon spärrar med stolar... Både Maurice och lillie är nojjiga när det gäller dörrar: Maurice står inte ut med stängda dörrar och lillie står inte ut med öppna dörrar. Suck!

  SvaraRadera
 5. Kanske bäst som skedde för sockorna hade ju onekligen orsakat vissa friktioner. Och visst är en fin bit torsk mer värd att kämpa för än en socka, för hur god sockan än är så går den ju inte att äta.
  Är det sant att Nikita har hittat en människa, måste genast tassa in och kattulera!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 6. Visst är det fult med möbler och byråer som inte går att öppna och undersöka.

  Är så glad för Nikita att vi grät glädjetårar här :)

  Nosgos

  SvaraRadera