tisdag 15 februari 2011

Säng, säng, säng, sova, sova, sova...

Mmmm, det är en sån dag idag. Sovasovasova.

6 kommentarer:

 1. Är det en sån där kalldag igen hos er? Vilken tur att ni har en säng, då...

  SvaraRadera
 2. Det är skönt att sova. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzhälsar Röde Ragnar, fröken T och Kung Sigge....mellan snarkningarna då alltså...

  matte säger kram

  SvaraRadera
 4. Jo, det är kallt. Tror vi. lillie har en "dålig dag". Vi förstår inte hur det kan vara dåligt att hon ligger i sängen hela dagen. Vi tycker att det är en jättebra dag när hon gör det!

  Mera sova!
  nosbuff, kramar, tassen och kurr
  de mycket nöjda Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 5. Håller med fullständigt, både vi och matte! Vi kunde ju i och för sig ta igen oss lite, så att vi var pigga tills matte kom hem... :) Visst är det mysigt när våra människor ligger nedbäddade. Då är de ju STILLA. Annars hinner man precis slå ned svansen så ska de upp och hoppa någonstans och man får flytta på sig?! Fina cat tickers ni skaffat som visar åldern. Är det de tjusiga färgerna ni har? Har nog missat ifall det visats kort på er. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Findus, Isak och Rasmus - ja, Kajsa är svart/vit och Maurice är röd/vit. Om ni klickar på "Och vilka är vi då" (eller den här länken http://lillieslya.blogspot.com/p/och-vilka-ar-vi-da.html) så får ni veta lite mer om oss. Detkommer nog fler bilder så småningom - lillie har massor av bilder på oss, men hon skall hitta dem. Och ladda upp de som finns i kameran. Hon är lite lat, vår lillie...

  SvaraRadera