söndag 13 februari 2011

Man får värma sig med skräckfilm och dentisar!

Fy så kallt!!! Det är en himla tur att man inte är utekatt!!! Eller utemänniska. Det är ohyggligt synd om alla som inte har någonstans att bo! Man kan bara hoppas att en utekatt hittar en utemänniska, så de kan ge varandra lite värme i alla fall. Och att en innemänniska öppnar sin dörr för båda...

Vi har tagit igen oss lite idag. lillie var ute och jagade mjölk och tyckte att resten av dagen skulle tillbringas insvept i ett täcke. Inte oss emot. Kajsa knölade in sig under täcket och kramade lillies tassar och Maurice lade sig tillrätta i soffan och fick sina tassar masserade till skräckfilm. Vi fick dentisar och lillie fick latte. Maurice bjöd henne på en dentis, men hon ville hellre ha latte sade hon. Människor är konstiga filurer! Det skall visst bli lika kallt i morgon. Har vi tur blir det täcke, dentisar och skräckfilm då också.

Var rädda om er i kylan - och glöm inte bort de som inte har vare sig katter eller människor som tar hand om dem!
Tassen och buff!
Maurice och Kajsa

8 kommentarer:

 1. Helt klart bäst med mys under och på filten tillsammans med matte och husse. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Låter som ett jamarbra sätt att tillbringa dagen! Vi känner igen det där med att människorna kurar under täcken och filtar inne. Då gäller det att passa på, för det är så gosigt att gömma sig under täcket. Dentisar och tassmassage till det så kan det inte bli bättre. Det är så fruktansvärt att inte alla, katter som tvåbeningar, har ett hem. *slokar med morrisarna* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. .*..lovelovelo…*
  …*..lovelovelove….*
  ..*.lovelovelovelove…*…………….*….*
  .*..lovelovelovelovelo…*………*..lovel….*
  ...*..lovelovelovelovelove…*….*…lovelovelo.*
  *.. lovelovelovelovelove…*….*…lovelovelo.*
  .*..lovelovelovelovelove…*..*…lovelovelo…*
  ..*…lovelovelovelovelove..*…lovelovelo…*
  …*….lovelovelolovelovelovelovelovelo…*
  …..*….lovelovelovelovelovelovelov…*
  ……..*….lovelovelovelovelovelo…*
  ………..*….lovelovelovelove…*
  ……………*…lovelovelo….*
  ………………*..lovelo…*
  …………………*…..*
  ………………….*..*

  SvaraRadera
 4. Här har det oxå varit ruskigt kallt dom senaste dagarna = BRRR !!!
  Matte stackarn har jobbat mest hela helgen , men jag har mest legat under täcket :)

  SvaraRadera
 5. Skräckisar är jättebara att värma sig till. Blodet rusar ju snabbare då :). Så att se på en skräckis med en skål Dentisar (nåja chips för tvåbeningarna då) är perfekt.

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Har förstått att det är alldeles för kallt hos nästan alla mina kompisar. Om det får såna konsekvenser att man får ligga under ett täcke med matte kanske jag skulle önska litet mer kyla här också...

  SvaraRadera
 7. lyxigt att få ha sin människa hemma och kura under filten med.

  SvaraRadera
 8. Dui och Deco - riktigt mysigt är det!!

  Findus, Isak och Rasmus - vi är alla tre kura-under-täcket-varelser, så vi hade det riktigt skönt!

  Caja - vilket vackert hjärta!!! Tack vännen!!

  Kjelle-bus - du får ta matte med dig under täcket när hon kommer hem från jobbet! Så kan ni käka dentisar och kolla på film ni också!

  Nea - tänkte inte på det där med blodet, men det är klart att det är därför skräckisar är så bra!! Du är välkommen hit och värma dig med film, täcke och dentisar när du vill!

  Gustav - det är nog enda fördelen med kyla. Men, vi tar varje tillfälle i akt att mysa under täcket. Kan du inte bara knö ner dig under mattes täcke? Om hon nu inte förstår jamiska?

  Maya - ja, vi har det ganska lyxigt egentligen, med en lillie som stannar hemma för det mesta och som är rätt väluppfostrad.

  SvaraRadera