fredag 25 februari 2011

Lätta sockar och Falks marknadsföring

Vi hittade den ena sockan i morse. Det stod att den skulle vara lätt. Men... vi tycker inte att den var särskilt lätt alls. "Falsk marknadsföring" kallar lillie sådant. (Eller kanske det var Falks marknadsföring. Vi känner en Falk. Fast vi trodde han pysslade med kylskåp. Inte marknadsföring.) Nå, hur som jam, tror ni inte att lillie snodde sockan från oss och lagade den andra som vi dödade några gånger igår. Nu har hon båda sockarna och vi ingen. Så himla orättvist! Vi skall skvallra för snubben nästa månad. Då blir det nog slut på lätta gåvosockar! Kanske vi får dentisar istället. Och gratis torsk.

Tassen

7 kommentarer:

 1. Jag tycker att ni ska klaga hos snubben nästa gång han kommer. Eller, rättare jamat, du Maurice får ta ett jam med honom, eftersom ni verkar stå på god tass/fot med varann. Klart att det ska delas ut sockar till ALLA i hushållet! Förstår inte hur han kunde glömma er?

  SvaraRadera
 2. Men sockorna var väl era?? Konstigt av Lillie att ta dem. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Alltså, sockar är alldeles säkert skojiga att leka med. Men om man väger detta mot utsikten att få gratis torsk, hemlevererad dessutom... valet är inte svårt. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Hur många sockar har Lillie allt som allt och inte en enda liten en kunde hon ge er.

  Ni får nog skicka ut henne att köpa ett par bara till er!

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. PRECIS!!!! Det är det vi försökt säga hela tiden: två sockar - två katter. Passar precis. Snubben (bra kille!) glömde säkert inte oss - han tyckte nog bara att lillie, som alltid är barfota, inte behövde sockar. *försöker få tyst på lillie som hävdar att "just därför var sockarna till mig!"

  Vårat husdjur är ALLDELES för bortskämt!!!
  Maurice!

  SvaraRadera
 6. Råder er bestämt att tassa den diplomatiska vägen när ni jamar med snubben. Börja med några uppskattande jam om torsken och närma er sedan försiktigt det känsliga sockområdet.
  På det viset minskar risken att torskleveranserna upphör.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 7. Bra idë, Frasse. Maurice skall ta sig ett jam med snubben nästa gång. Uteblivna torskleveranser är ju en KATTastrof av gigantiska mått!!!

  SvaraRadera