onsdag 16 februari 2011

Så bra så bra med dåliga dagar!

Ännu en sådan där förvirrande dag - "dålig" dag. lillie kom i alla fall upp idag och gav oss tonfisk till frukost. Sedan var det rullande faran (den där stolen på hjul gillar vi INTE! Båda har vi nästan fått svansarna avknipsade... *suck Eller, vi gillar den när den står still och inte innehåller en lillie. För då kan vi sova i den...) och nu är det soffa, täcke, dentisar och läskiläbbiga äppelklyftor som gäller. Dessvärre kollar lillie på "Red Riding". Det är väl inget fel på den trilogin egentligen. Om det inte vore så att en av huvudpersonerna heter Maurice. Varje gång som någon säger "Maurice" i filmerna, så vaknar Maurice och undrar vem som vill något. Det finns ingen film som lillie gillar som har någon som heter Kajsa i. Kajsa är glad för det. Det måste göra ont i svansen att veva så mycket med den, som Maurice gör. (Fast han ser rätt kul ut...)

Så, vi har det rätt bra, en dålig dag som den här. Tänk om människor kunde bli lite mer konsekventa vad gäller språket. Då hade vi blivit miss-nöjda :-))

Tassen, kurr&burr

5 kommentarer:

 1. Soffa, täcke och Dentisar är ganska ok ändå. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. En avknipsarstol?! *tefatsstora ögon* Låter ju som ett manus till en skräckfilm, bara det. Håller med om att människornas språk är totalförvirrat. Förstår att ni var miss-nöjda med dentis-&täckedagen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Klappa och kramar till er alla tre...och akta er för avknipsarstolen när den har fyllning ;-)/caja

  SvaraRadera
 4. Tonfisk till frukost! Bor ni på lyxhotell, eller...?

  SvaraRadera
 5. Dui och Deco - japp, helt OK faktiskt! :-))

  Findus, Isak och Rasmus - visst är det hemskt!!! Vi skall be lillie göra en hiskeligt hiskelig skräckfilm på det temat. Eller be Brian de Palma. Kajsas svans ser fortfarande sned ut efter hennes närkontakt av hundrafemtiosjuttionde graden! Svansen klarade sig, men det försvann en stor sudd päls...

  Caja - Klappar, kramar, kurr och burr tebakes till alla 4- och 2-beningar i Cajas hus!

  Gustav - hehe, ibland så! För att vara människa är hon rätt vältränad, våran lillie. Även om hon är korkad. Och frukosten är viktigaste målet! Det säger Alla (vem nu Alla är...)

  SvaraRadera