tisdag 1 februari 2011

Första tassavtrycket

Hej!
Vi har precis börjat blogga - Maurice har testat twitter förut och finns redan på facebook, där han för det mesta spelar spel (nu verkar han dock ha tröttnat på sina farmer). Kajsa twittrade också ett tag, men hade för mycket annat för sig. Dessutom är hon rätt snacksalig och hade svårt att klara sig på så få ord...

Maurice bodde först en våning ner tillsammans med en mamma, en moster, en brorsa, en collie och en Benny. Sedan flyttade han upp till lillie och hennes Drottning Malin. Malin gick tyvärr över regnbågsbron påsken 2009 och Maurice och lillie sörjde och kände sig alldeles rotlösa. Tillslut gjorde lillie slag i saken och åkte ut till katthemmet för att be en av katterna där att flytta hem till dem. Flera ville gärna följa med, men till slut fann lillie och den skygga Kajsa varandra och det visade sig vara "a match made in heaven". För Maurice tittade på Kajsa och blev störtförälskad!

Vi tillbringar mest dagarna med att ta hand om lillie och att, från fönstret, hålla koll på vad som händer här uppe på berget. Det är ingen hejd på de plikter man har som katt...

4 kommentarer:

 1. Vad kul med nya kompisar! Insåg att vi tassade fel det var ju ett I och inte ett L, men det fixar vi. Vi lägger till er i vår lista.
  Ska bli spännande att lära känna er. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Tack killar!!! Vi ser fram emot att lära känna nya bloggvänner!

  nos- och huvudbuff
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 3. Välkomna i bloggvärlden, alltid kul att få nya bloggkompisar!
  Ska tassa in till er regelbundet nu och vi lägger självklart också till er i vår lista :-)
  Tack för stöttande jam nu när Frasse är sjuk.
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 4. Tack Gunilla och Frasse! Det är så synd om Frasse tycker vi och vi skickar alla positiva vibbar som finns (och om man kan skicka kokt torsk via nätet, så gör vi det också) och hoppas att han snart är "sitt friska själv" igen!

  nos- och huvvebuff och lite extra purrrrrr

  SvaraRadera