onsdag 2 februari 2011

uhmmm, g'morrn

Vi är liiiite trötta idag. Vi var nämligen inte alls trötta igår kväll. Eller i natt. Det blåste ute och det är ju kul - Kajsa sprang/flög från den ena sidan av lyan till den andra för att hålla koll på allt. Genaste vägen från ena sidan av lägenheten till den andra går över lillies säng. Det behöver hon väl inte klaga över? Tänk på och tyck synd om stackars Kajsa, som måste flyga över/på sängen och den som ligger där istället!! Och flyger Kajsa så måste ju Maurice också flyga. Att de då krockar (mitt på sängen och på den som råkar ligga där) är ju ofrånkomligt. Att klaga över det är faktiskt onödigt. Pffft!

När vi tröttnat på att jaga blåst och varandra, började vi sortera lite böcker. Om man sorterar böckerna på översta hyllan blir det alldeles förtjusande dunsar när de faller i golvet. lillie har många böcker...

Innan vi gick och lade oss i morse puttade vi ner, eller vi menar råkade vi uhmmm.... råkade vi... uhmmm... kom en okänd inkräktare in och välte ner vår vattenskål (och försvann sedan ut igen, bara sådär). Attans otur! ;-)) Och så gjorde Maurice sig av med en hårboll i soffan. En stor en. Riktigs stilig var den.

Så nu har vi faktiskt gjort oss förtjänta av att sova under täcket i sängen. lillie behöver ju inte sällskap nu - hon kan ju städa upp lite under tiden. Det är bara för stökigt här i lyan...


7 kommentarer:

 1. men heeeej Lillie, kan inte fatta det är du här i bloggvärlden du med ;-) varmt välkommen!

  Du får lägga till funktionen som gör att man kan bli din följare!!!

  Varm varm kram/caja

  Ska genast lägga upp dig i min lista!!

  SvaraRadera
 2. Det var verkligen imponerande mycket ni hann med igår kväll! Mycket som jag aldrig gjort. Sorterat böcker till exempel. Låter som ett kul jobb!
  Skumt med inkräktaren som välte er skål, vilken typ, alltså...

  SvaraRadera
 3. Sängar kan placeras på de mest besynnerliga ställen. Mitt i bästa genvägen?! Hmm, det låter som om lillie behöver hjälp av en inredningskattitekt så att allt hamnar på sina rätta ställen. Det där med böckerna och vattenskålen lät väldans spännande, men matte fick lite bråttom att växla bild till ett annat inlägg. Undrar varför? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Vad ni har jobbat hårt! Klart ni ska vila ut under täcket! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Caja - hahaha, det är klart att det är jag. Den här bloggen har ändrat utseende och ämne så många gånger att jag glömt hur många... Skall försöka hitta "följa-john"-knappen. Hittar jag den inte så hojtar jag!

  Gustav - japp vi är snabbfotade och effektiva, vi! Sortera böcker är jamrans kul! I synnerhet på nätterna för då får man jobba ifred för läsande lilliesar! Visst är det knostigt värre med inkräktare som välter ut vattenskålar!!!

  Findus, Isak och Rasmus: en kattitekt, det låter som något vi behöver - får googla fram det! Knasigt att er matte inte ville låta er läsa färdigt! hmmm... kolla på historiken! Där brukar mattar och hussar och människohusdjur i allmänhet lämna tassavtryck!

  Dui och Deco: visst var vi!! Nu skall vi jama till oss lite tonfisk :-)) Vi har en himla massa burkar i kylen, så det är bara att titta förbi om ni blir sugna!

  SvaraRadera
 6. wow, va kul att träffa nya kompisar. Ni hade ju riktigt tass-ligt kuligt där med allt jagande av blåst. Tyckte det var lite lurigt där med inkräktaren som kom...

  SvaraRadera
 7. Maya - mmm liiiiiiite lurigt var det kanske med inkräktaren...

  SvaraRadera