söndag 6 mars 2011

Angeläget upprop från frk Kajsa von Fluff

Jag är för det mesta på gott och glatt humör. (Håll truten Maurice!) Men nu har måttet rågats (vetats? kornats? havrats? majsats?) även för mig. Musik!!! Förbjud musik! Helt och hållet!!! För tid och evigheter! Musik får människor att vicka på foten. Inte ens om man lägger sig över foten blir den stilla. Den vickar ändå - t o m tårna viftar i takt. Hur skall en anständig (Shhhhhhh! Maurice - du bara STÖR!!) kissekatt få någon ro om människor skall vicka på fötterna??? Jag bara frågar!! Det är ett otyg! Det är vad det är! 'knycker på svansen Kan människor inte lyssna på musik utan att vicka på foten, så skall de inte lyssna på musik!!! Så det så! *stampar med tassen De kan titta på film istället. Fast inte musikfilmer. Eller mata oss med dentisar - det borde vara nöje nog.

Kattrater i alla länder - förenen eder!

Med vänlig hälsning (eller hur man nu avslutar ett upprop)
frk Kajsa von Fluff
=^_^=


11 kommentarer:

 1. Attack mot tårna är det vi föreslår, ett par ordentliga nafs bör fungera. Naturligtvis är vi med på uppropet. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vi är med:

  Kung Sigge
  Fröken T
  Röde ragnar

  SvaraRadera
 3. Hmmm. Alltså - jag vill att foten skall SLUTA vicka. Inte vifta förtvivlat (som den gör när man biter i den eller kör in klorna i den - jag har försökt det och det funkar inte alls! ). Näe! Förbjud musik! Skönt att jag kan räkna med ert stöd!!

  Tassen, gos, dentisar och buff
  Kajsa

  SvaraRadera
 4. Tack Kung Sigge, Frk T och Röde R! Ert stöd är guld värt!!!
  gos, kurr, buff och dentisar! Och såna där goda gröna gottisar!
  Kajsa

  SvaraRadera
 5. Fotvickning är ett mycket störande beteende. Vem kan få lite lugn och ro om det vickas på fötter i tid och otid? Vi är naturligtvis med på uppropet! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Jag jamar givetvis med i klagokören. Oväsen är EN sak. Fotvickning är EN. Men båda på en gång - där går gränsen för en katts tålamod!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 7. Findus, Isak och Kvittermissen - *nickar. Fruktansvärt störande beteende. Fötter skall vara stilla! Hur skall man annars sova på dem!?
  buff, kurr, nosgos och dentisar
  Kajsa

  Frasse - man HAR ju faktiskt bara en viss mängd tåligt mod och när det är slut så är det. Och fötter SKALL man vila på. Möjligen leka med. Och de måste naturligtvis vara stilla då! Tassklapp, torsk och nosgos
  Kajsa

  SvaraRadera
 8. Hm funderar om jag kan gå med i ditt upprop Kajsa ??!!
  Jag gillar vickande fötter speciellt om dom är under täcket i sängen. För då kan man låtsas att det är en JÄTTE råtta som man attackerar :)
  Åh musik det gillar jag att lyssna på , speciellt om det är mycket basljud i :)
  Så jag får nog stå över detta upprop :)

  SvaraRadera
 9. Kjelle - är du säker på att det är en vickande fot du jagar under täcket? För det finns ju en sängråtta. Den som vi alla försöker fånga men som alltid slinker undan...

  SvaraRadera
 10. Jag läser ofta detta inlägget. Tycker du läxar upp Maurice så härligt här.

  Bröder skall absolut hålla truten och hålla med om att syrrorna alltid är på gott och glatt humör.

  Annars injamar jag verkligen med dina jam här. Hög musik borde förbjudas tycker jag. Det gör så ont i våra känsliga öron.

  SvaraRadera
 11. Nea - *nickar Maurice kan vara SÅ jobbig ibland. Han är min man och fortfarande är han väl snäll och omtänksam och så mot mig, gosig och låter mig få gottis och leksaker först, men så ibland blir han bara SÅÅÅÅ jobbig! Män! Äsch!! orkar inte ens TÄNKA på hurdana bröder är...

  SvaraRadera