fredag 18 mars 2011

Det är dags för freeeedaaaagsmyyyyyys!

Snubben har varit här. Ni vet, snubben från Ica (han som orsakade allt rabalder med de lätta sockarna). Idag hade han med sig mat i gelé och sås i påse (Maurice letade väldigt noga, men näe - inga burkar med ENBART sås eller gelé). Han hade med sig knostiga saker som lillie envisas med att vilja ha. (Vad ska hon med melon till? Vi bara frågar!!!) Och viktigast av allt: STICKS!!! nomnomnomnomnom

Kajsa har dessutom upptäckt räkor. Hon är familjens första katt som äter räkor. Någonsin. De luktar inget vidare, så hon har ryggat för dem tidigare, men nu smakade hon på en liiiiiiten bit och satte sig chockad ner. Wow. Vilken smak. Kittlar dödsskönt i kistan liksom. MEEERA RÄÄÄÄKA!! Tack. lillie som hade tänkt att äta räkorna till en lunchomelett fick äta en kryddgröntomelett istället. För Kajsa var inte nöjd förrän hon försäkrat sig om att alla räkorna var slut. Då först gick hon och lade sig i sängen, sträckte ut sig på rygg med den trinda lilla magen fylld av de smaskigaste räkor. Aaaaah. Maurice såg på henne med förundrar. "Hur kan man käka en räka??"" Ugh.

13 kommentarer:

 1. Räkor som är sååå gott! men vi brukar bara få en var. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Riktig lyxfredag, härligt! Jag ger kramar och mjuka klappar åt er alla tre!

  ;-D/caja

  SvaraRadera
 3. Räkor är ju jamsinnigt gott! Helt underbart. Testa du med Maurice du kanske blir förvånad.

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Tänk att ingen kommit på att sälja sås utan skräp i? Tur att man kan köpa sticks i alla fall, alltid något!
  Jag gillar också räkor, fast jag får bara en, precis som Dui och Deco.
  Smaska på sticksen och ha en myyysig fredagskväll och en braig helg!

  SvaraRadera
 5. Maurice testade räkor en gång. Tog en räka i munnen och blev ståendes med munnen öppen i chock. Sedan spottade han ut räkan så fort han bara kunde och såg ut lite som Tom Hanks i "Big", när han fått i sig rysk kaviar...

  kramar, tassklappar och Maurice skänker ALLA framtida räkor till er.
  Maurice 6 Kajsa

  SvaraRadera
 6. Mjau på dig! Fin blogg du har. :) Kolla in denna KATTBLOGGEN och säg vad du tycker om den! Kanske börja följa på bloglovin?

  Det skulle göra denna kissemiss VÄLDIGT glad! :D
  / Blöta nospussar

  SvaraRadera
 7. Mjau på dig! Fin blogg du har. :) Kolla in denna KATTBLOGGEN och säg vad du tycker om den! Kanske börja följa på bloglovin?

  Det skulle göra denna kissemiss VÄLDIGT glad! :D
  / Blöta nospussar

  SvaraRadera
 8. Grattis till att du upptäckt räkor. Ska det lyxas så det ätas räkor tycker jag.

  SvaraRadera
 9. Nu blir nog Kajsa en räkoman, ska ni se. När man fått smak för dem, slutar man inte låta som en mistlur förrän det är alldeles, alldeles säkert att det inte finns fler. Håller med om att såsen är det viktigaste. Mer sånt! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Själv käkar jag bara räkor på burk, katten vet varför. Men måste ge Kajsa ett stort jubeljam för hennes lyckade räkkap, kanske en blivande pirat?
  Håller tassarna för att ni får en helg fylld av räkor, sås och gelé!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 11. lillie är rädd för att lugnet vid ev räkfrossor är slut nu när Kajsa kommit på att räkor är gott. lillies syster kommer att bli VÄLDIGT besviken, hon tror att alla räkor i världen är hennes...

  Alexandra - du har dolt din profil och har ingen länk till din blogg, så vi kan tyvärr inte besöka dig.

  nosgos, buff, gottisar och helgkramar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 12. Oj, oj oj vad det lät gott! Vattnas redan i minnen på mig. :P Avundsjuk jag blir på er. Jag har också torra pöler hela tiden som jag kan äta, och sen får jag blötmat på helgerna (haha håller med om att ta ska ta sådan hiiiimlans lång tid. Hur svårt ska det vara liksom?) och lite annat smått och gott ibland. :) Matte är så mesig och säger att hon är rädd för att jag ska bli tjock..pfft..

  Ha en fortsatt trevlig dag! Nosgos till er! :)

  SvaraRadera
 13. Alexandra - här säger vi att det inte finns ÖVERVIKTIGA kissekatter (eller människor). Bara JÄTTEVIKTIGA!! ;-)

  SvaraRadera