torsdag 24 mars 2011

Sticks är gottigaste gottet!

Sticks - jippie! Gottigaste gottet av alla!! T o m gottigare än dentisar. Maurice fick en hel för sig själv - lillie fick mata Kajsa med bitar för att Maurice skulle få behålla den. Hon försöker svälja hela stickisen hel, den tokfian ("Men hallå!!! Var kom det där ifrån!?! Jag bara frågar!" *fräs! Kajsa är INTE någon tokfia alls...). Maurice låg på rygg i sängen och tuggade på sin stickis. lillie förbannar sin oförmåga att komma ihåg att plocka med sig mobilen och kameran. När hon väl hittat kameran var stickisen uppäten och Maurice på väg till fönstret för att sola. Hmmm. "Kom tillbaka och gör om det där" bad lillie. "Vadå? Jag är ju mätt ju! och det är sååååå varmt och skönt i fönstret. zzzzzzzzz"

Tassen, nosgos, buff och gottisar till alla!


Photobucket

11 kommentarer:

 1. sticks är gott,det håller vi med om!
  /tass

  SvaraRadera
 2. Va jamar ni? Kan det finnas något godare än Dentisar. Vad kan det vara då? Heter de bara sticks eller?

  Måste skicka ut matte att köpa hem några av godsakerna. Har svårt att tro något är godare än Dentisar men jag är villig att låta mig övertygas. :D

  Nosgos

  SvaraRadera
 3. Sticks är också jamargoda! Måste nog be matte anordna en provsmakning där vi jämför Dentisar och sticks. Hon får nog räkna med att mååånga godbitar behövs innan vi kommer fram till något resultat. Vi hade gärna sett en bild på Maurices sticksteknik. Fast å andra sidan kan det vara skönt att bara njuta och glömma av kameran. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Haha, tydligen var det mattes nya brun utan sol som hon testade. ^^ Har det hänt något speciellt idag hos er? :)

  SvaraRadera
 5. Pip och Murre - nomnomnom vi säger bara det!

  Nea - joo, det finns kanske många sticks, men vi har två sorter: en som kommer med foderbilen och så en som kommer från icatjommen (han med lätta sockan). De är från Catman och heter "cat sticks" och har lax- och forellsmak. Maurice gillar de billiga (nåja...) från Catman bäst. De är små, smala och är lätta att manövrera (om man inte heter Kajsa och försöker svälja dem hela.)

  Findus, Isak och Rasmus - bra idé. Vi skall nog också ha en gottisprovarkväll här. Sticks, dentisar och olika slags gottisar. och till skillnad från vid vinprovnings, spottas inte något ut om det inte är äckligt.

  Santo - säg till matte att vänta på riktig sol ute istället! Den luktar mycket bättre :-)) Förresten så behöver inte människor bli bruna om benen alls. Vi har alldeles vita och fina ben, vi! Och inte är de nerkletade heller :-))

  nosgos, buffar och gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 6. Sticks? Nån slags tandpetare för cats?

  SvaraRadera
 7. Det finns ju sticks och sticks jamar jag. Just de med lax och forell tycker jag är jamarbra. Bäst! Just nu står de högst i kurs hos mig, kanske för att jag får dem så sällan. Allt som jag får för ofta tröttnar jag på. Utom vitfisk förstås.

  SvaraRadera
 8. Det lät gott!Undrar om vi kan jama till oss såna också? Nosbuff

  SvaraRadera
 9. Osloskånskan - haha, nej, sticks är gottispinnar. Katternas motsvarigheter till pingvinstänger kanske *fniss.

  Gustav - vi är lite lika, skulle vi äta samma sak jämt, så skulle vi nog tröttna. Det är nog därför gottisar är bra - liksom torsk och tonfisk är de något man "inte kan leva på", utan det blir just frukostar eller gottisar. Vi kan annars vara rätt kräsna när det gäller just gottisar. Det finns en hel burk här nu med gottis som vi inte gillar. lillie brukar ta med sig lite och bjuda andra katter på när hon är otrogen mot oss.

  Dui och Deco - det tror jag alldeles säkert att ni kan! Såna gullhjärtan som ni är! Dessutom är ju husse borta - då behövs det extra gottisar! Eller hur?

  tassen, nosgos och buff. Och gottisar förstås
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 10. Åhhhh, stickisar. Hade glömt bort dom. Skrutten ville inte ha sådan längre när han gick från innekatt till utekatt och upptäckte muslingarna. Kanske skulle testa med stickisar i kväll, det är ju ändå fredag.
  Förresten vad är dentisar??? Det har vi aldrig testat.

  SvaraRadera
 11. Skruttan och Skorpan - dentisar = Whiskas dentabits. Det enda från Whiskas som vi äter. Fast det äter vi GÄRNA *fniss. Speciellt när vi leker leken "Kast-Med-Liten-Dentis". Himla skojig lek! Skicka ut er människa för att jaga stickisar och dentisar! jamarns smaskigt!

  SvaraRadera