onsdag 9 mars 2011

Fy attan för gläfs!

Maurice är besviken. Vi har äntligen träffat de nya grannarna. lillie tyckte de var jättetrevliga. Två ungdomar med en jack russel. Maurice gillade läget tills han ÄNTLIGEN fick träffa hunden. Var det en trevlig hund? En bra kompis? Någon att leka "tumla-runt-och-bita-varandra-i-pälsen" med? Nej. Sin fenomenala storlek till trots (lite mindre än Maurice) var det en ouppfostrad tölp. Han gläfste åt Maurice. Sånt kan inte Maurice förlåta (han har inte velat träffa sin mamma sedan hon fräste åt honom...). Det är ohyfsat! Han borde få inte få godis förrän han lärt sig uppföra sig. Han (hunden) kan precis lika gärna flytta.

12 kommentarer:

 1. Skällisar som skäller är inte kul, det måste jag jama med om. Det är väl ok att de hoppar runt och är allmänt stirriga, bara de kniper käft.
  Skällisar borde gå på spinning med sina tvåbeningar, då kanske de inser spinnandets fördelar.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 2. Maurice tycker att hundar visst får skälla - även om han själv är av det tystlåtna slaget. Men gläfsande - i synnerhet gläfsande riktat mot honom - tar han mycket personligt. Han borde skickas till ett katthem för att få lära sig veta hut! Gläfsa ilsket mot en fredlig katt! Otroligt! och allt Maurice ville ha var en hundkompis att leka med. *suck.

  Spinning - bra idé. Skall föreslå detta!!

  Tack för tassklapparna! De muntrade upp Maurice!!

  SvaraRadera
 3. De har ju lite svårt med jamiskan Skällisarna, hoppas att Maurice kan ge honom en ny chans. Det finns ju snälla skällisar också!Nsbuff

  SvaraRadera
 4. Dui & Deco - hmmm, Maurice gillar hundar och det var därför han blev så glad när han hörde skallen från grannjycken. Tyvärr visade det sig att grannjycken INTE gillar katter nå't vidare. Då blir Maurice putt.

  SvaraRadera
 5. Vissa hundar är lika korkade som människor...Klart man blir putt om man blir gläfst åt det fattar ju vem som helst.
  Bu på hunden!
  Nosgos-särskilt till Maurice.
  Oueen Shiva

  SvaraRadera
 6. ohyfsat! *svansknyck* ni får anordna en hyfskurs för grannen...

  SvaraRadera
 7. Så fräckt att gläfsa så! Vilken konstig prick som inte gillar katter! Vi är ju det bästa som finns juh ;-)

  SvaraRadera
 8. Trist. Man vill ju inte bli gläfst åt när man tänkt leka. Synd att inte skällisen gillade kissekatter. Men ge inte upp, Maurice. Du stöter säkert på någon trevligare skällis snart, och då blir det bus. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Jag skulle heller inte uppskatta att bli gläfst åt. Vid närmare eftertanke skulle jag inte vilja hälsa alls på en skällis...

  SvaraRadera
 10. Tack för stödet! Det tar hårt på ens självkänsla, när man vill vara hygglig, bjuda till, bjuda in en ny granne osv och så gläfser de åt en! Jag får nog skaffa en egen hund... *suckar Och han hade en sån himla bra storlek också! (Mindre än jag.)

  Gottisar laget runt, nosbuff och kurr
  Maurice

  SvaraRadera
 11. Här har jag också skällisar som grannar = 3 stycken !!!
  Tur man mest är innekatt :)

  SvaraRadera