söndag 27 mars 2011

Gäster... Och utan att fråga innan!!

Och så har det hänt igen - lillie hade bjudit hem gäster utan att fråga. Hmmm. Det var för all del trevliga människor. Maten var inget vidare, bortsett från den inkokta laxen och vi fick en egen bit utan kryddor att dela på, så vi var rätt nöjda med att det inte blev några rester. Och en av gästerna var vännen S och han hade med sig en ask med dentisar. Och de andra är gamla vänner, som vet hur man leker "Kast-med-liten-dentis", "Kast-med-Maurices-bjällra" och "Jaga-piggebollen". Men vi snackar om principen "man frågar om lov innan man bjuder hem någon" här. Nu hävdar lillie att Maurice visste om att det skulle komma gäster, för han låg på hennes axel när hon beställde varor från Ica, men... Hmmm... Skall man behöva komma ihåg allt? Vi har mycket att göra ändå. Utan att behöva komma ihåg saker också. En av de som kom hit stängde inte sin väska. Haha! I den fanns en hel del kuliga grejor. Läppstift t ex. Och en penna. Och nycklar. Och tuggummi. Hon stänger nog sin väska nästa gång hon kommer hit. Läppstiftet har vi gömt så bra att vi inte hittar det igen. Men det var fint.

I morgon skall vi nog sova lite extra tror vi. Det är jobbigt att ha gäster. Kajsa har redan somnat under täcket. Gääääääsp, Maurice skall bli kliad på magen innan han lägger sig.

Natti natti - sov gott alla! Allra godast sömn önskar vi Basco och hans familj!

Photobucket

7 kommentarer:

 1. Vilka väluppfostrade gäster ni hade, som kunde de roligaste kattlekarna redan sedan förut. Öppna väskor är en skatt! Man kan hitta mycket spännande däri. Så for vi hittar en öppen väska, förvandlas vi till piraterna Kapten Rödskägg, Kvittrande Kapar'n och Smygande Svarttass. Skatten norpar vi och gräver ned på lämpligt ställe - om vi hinner. Ni verkar vara lika skickliga pirater som vi! Gott med lax. Att den var utan kryddor var ju det allra bästa. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Vad bra att de lekte med er! Jag lekte med min mamma igår, mamma kastade bollen och jag hämtade den! Hur kul som helst! Mamma är dock lite sur på mig idag, jag rymde ser ni.... Det är ju en tjej på andra sidan loftgången, jag skulle ju bara kolla om hon var ute...
  MJAU från BUDDHA!

  SvaraRadera
 3. Findus, Mysak och Kvittermissen (jamarns bra piratnamn ni har!!) - jo de är jättebra! Gästerna alltså. Även om vi är oense om huruvida vi visste om det eller inte... De retade lillie lite när de kom på att hon hade lagat speciell lax till oss...

  Buddha - så klart att du måste kolla om bruden var hemma. Bjud henne på date vetja! En romantisk strömmingsmiddag för två, det vore något det!!

  Osloskånskan - tack för utmaningen!!

  nosgos, buff, kram och gottisar
  M&K

  SvaraRadera
 4. Det är rätt kul med gäster ibland, i alla fall såna som leker och gosar. Tycker det verkar ha varit en bra gäst som tog med Dentisar. Men visst blir man trött man måste ju vara så trevlig. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Dentisgästen är en av våra favoritgäster (han var den som bodde här när lillie åkte bort kattiljoner dagar). Han har nästan alltid dentisar med sig. Eller sticks. Vissa människor är bra gäster - de gosar, leker och talar mjukt. Andra är hopplösa gaphalsar, som retas och försöker dra en i svansen. isch för såna!

  Ha det gott!
  nosgos, buff å sånt
  M&K

  SvaraRadera
 6. Det tillhör väl vanligt kattvett att man frågar innan man bjuder hem någon! Tänk om ni hade andra planer? Fast det verkar ju ha varit trevliga gäster som hade med sig godis, lekte med er och till och med glömde stänga väskan. Låter som ni hade en helkväll :)
  Fast det där med fisk förstår vi inte. Usch! Nej!! Sånt äter vi inte. Vi gillar mer muslingar, fåglar och sådant. :)
  Burr och Kurr!

  SvaraRadera