lördag 19 mars 2011

Sätt tillbaka min päls!!!*fnissar

10 kommentarer:

 1. Hihi ahh jag är mig allt en cool katt. Kul att någon i alla fall ha listat ut det. ;) vilken rolig bild! ^^ Sådär ser jag nästan ut ibland när matte får för sig att trimma ner mig i baken..pfft..

  Ha en fortsatt bra dag mina vänner!

  SvaraRadera
 2. Men man ska väl ta rätt på saker efter sig?! Klart pälsen ska läggas tillbaka på rätt ställe. Pronto! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Hahaha :) Visserligen är det byte till vårpäls som gäller nu men det där var ju att ta i. :)

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Det var det fräckaste, ta bort päls bara så där *mutter*

  SvaraRadera
 5. Mmm, du tycks mig vara en ideell blötsmakskännare. Som har testat det mesta! :) Jag anser också att blötfoder är som godis. Det sätter lite guldkant på tillvaron och alltid något som man ser fram emot! :) Har hittills bara smakat Pussis portionspåsar, men vem vet kanske testar något nytt sen. ;)
  Händer idag då?

  / Nosbuff från Santo

  SvaraRadera
 6. Jag har fått order om att se upp för toffelmaffian vilket jag tänker göra. ;) Tackar så mycket för varningen!

  Nosbuffar till er! / Santo

  SvaraRadera
 7. Jaaa, snacka om att även den lurvasen måste känna sig naken efter att ha blivit av med allt det där. *fryser bara av tanken! Och ryser.*
  Ibland vill vi ha en sån där imponerande päls, men... Kanske inte, ändå... Inte om någon skall riva av en så där mycket päls...

  Santo - Vi har lite olika syn på mjukmat här, Kajsa och Maurice. Kajsa gillar mjukmat - bara den inte kommer från tetra eller burk, eller heter Whiskas. Maurice gillar sås och gelé. Ibland kan han äta lite av maten, men den är mest ett otyg, något som tar upp plats. Tog man bort matbitarna så skulle det bli plats för mer sås och gelé. Annat är det förstås med tonfisk och kokt torsk! Det är godast i hela världen!!!

  SvaraRadera
 8. Hehe, tack! *honör* Ha en fortsatt solig söndagsseftermiddag! / santo

  SvaraRadera
 9. Det var verkligen sura miner där, och det kan vi ju förstå. Men snart är våren här och förhoppningsvis lite värme och då kan det vara skönt med lite lättare päls :-)

  SvaraRadera
 10. Vi är rätt korthåriga (även om Kajsas päls är väldigt fluffig) och är aldrig ute, så vi dräller päls för jämnan säger lillie. (förstår inte vad hon menar med det...)

  SvaraRadera